19
Dec
Skanegrus Jul23 1200X500

God jul och gott nytt år!

Året går mot sitt slut och vi vill passa på att rikta ett stort tack till er – våra fantastiska kunder och leverantörer. Vi önskar att vi kunde säga att det varit ett lysande år, men som ni vet har det varit ett år präglat av lågkonjunktur, inflation och höjda räntor. Tiderna har varit tuffa för många och den nedåtgående trenden märks av i hela branschen.

Men allt är inte nattsvart och från Skåne Grus vill vi lyfta en riktig ljusglimt från året som gått, och det är att vi flyttat ett finkrossverk för att komma närmare brytfronten. På så vis har vi fått en mer flexibel och effektiv produktion som håller lagersaldot på en bra nivå. Dessutom har flytten förändrat själva arbetsflödet och skapat förbättringar i alla arbetsled. Inte minst har det inneburit förbättringar för vår personal, vilket är väldigt viktigt för oss. Personalen är ju hjärtat i vår verksamhet!

Nu väntar några lugnare dagar med jul och nyår tillsammans med nära och kära. Vi önskar er alla ett riktigt härligt helgfirande med allt som hör högtiderna till, så ses vi igen nästa år och hoppas att 2024 kommer med godare tider, optimism och framtidstro!

Dags att byta webbläsare

Skanegrus.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare