21
Dec
Skgrus Nyhet Jul2021

Tack för 2021!

Och så, utan att man vet ordet av, har ännu ett år gått. Ännu ett makalöst år ska jag tillägga, för Skåne Grus fortsätter att leverera. Både till kunderna vad gäller produkter och återvinningstjänster, och internt när det kommer till sammanhållning, arbetsglädje och fina prestationer. Tack alla ni som gör Skåne Grus till vad det är – ett fantastiskt företag!

Under året har det hänt många bra saker, men jag en vill jag speciellt nämna. Och det är att vi strax innan sommaren äntligen kunde lansera en ny hemsida. Efterlängtat och välbehövligt! Vårt nyårslöfte inför nästa år är att vi ska vara flitiga med uppdateringar och nyheter.

Inför de stundande helgerna vill jag passa på att berätta om våra öppettider under jul och nyår. Bergtäkten i Norra Rörum kommer att ha öppet som vanligt, det vill säga måndag-fredag 06.30 – 15.30 (vågtjänst har öppet från 06.00). Aftnar och röda dagar håller vi stängt.
Grustaget i Ilstorp stänger den 23 december klockan 12 och öppnar som vanligt igen den 10 januari.

Och med det sagt återstår bara en sak – att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år! Stort tack till Skåne Grus fantastiska personal, jag hoppas att ni får njuta av välförtjänt ledighet. Och stort tack till alla våra kunder. Vi ser fram emot ett spännande 2022 tillsammans med er!

Per-Ove Persson, vd

Dags att byta webbläsare

Skanegrus.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare